Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disney+ a încheiat anul trecut cu aproape 130 de milioane de abonaţi

Disney +

Serviciul de streaming al celor de la Disney, care se află doar câteva luni de lansare în România, a încheiat anul trecut cu aproape 130 de milioane de abonaţi, conform news.ro.

După ce a dobândit 11,8 milioane de noi abonaţi în ultimul trimestru din 2021, Disney+ a ajuns, la finele anului trecut, la 129,8 milioane de abonaţi plătitori, în creştere cu 37% faţă de anul anterior.Performanţa Disney+ a depăşit cu mult previziunile pentru T4 2021. Analiştii se aşteptau ca serviciul să adauge în jur de 7,3 milioane de abonaţi.

Pentru prima oară de când a fost lansat serviciul, Disney a oferit informaţii privind abonaţii şi pe regiuni. Astfel, Disney+ are 42,9 milioane de abonaţi în Statele Unite şi Canada, iar în restul lumii însumează 45,9 milioane de abonaţi.

Dacă pe continentul american creşterea a fost de numai 18%, în restul lumii Disney+ a crescut anul trecut cu 57%. Acest procent ar putea fi şi mai mare după extinderea de anul acesta.

Disney+ câştigă, în medie, 5,96 de dolari pe abonat la nivel global şi 6,68 de dolari pe abonat în SUA şi Canada. Disney+ Hotstar (brandul folosit în India) câştigă 1,03 dolari pe abonat.

Serviciul de streaming al celor de la Disney urmează să se lanseze în România cândva în cursul verii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.