Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disney îi învață pe copii despre 'fluiditatea de gen': oferă inclusiv modele transgen de urmat

O divizie a companiei Walt Disney Co. găzduiește un eveniment destinat copiilor angajaților, cu intenția de a sărbători „fluiditatea de gen a copilăriei”, oferind în același timp copiilor „modele” de „queer”, conform capturilor de ecran din e-mailuri interne văzute de publicația americană Breitbart News (trebuie să precizăm încă de la început că publicația este considerată în State a fi una de dreapta).

E-mailurile provin de la Disney Media & Entertainment Distribution, o divizie a companiei care supraveghează serviciile de streaming Disney, inclusiv Disney+ și Hulu. Grupul include, de asemenea, publicitatea, precum și distribuția teatrală și TV.

„Drag Queen Spooky Story Hour” este programat să aibă loc virtual miercuri, potrivit unei invitații trimise angajaților. Evenimentul pe tema Halloween-ului va capta „imaginația și jocul fluidității de gen a copilăriei” și le va oferi copiilor „modele de urmat pline de farmec, pozitive și nesfârșit de queer”, se spune în e-mail.

Un angajat a declarat pentru Breitbart News că unii colegi Disney și-au exprimat îngrijorarea cu privire la eveniment, „deși cred doar între ei, considerând că este inadecvat ca Disney să promoveze acest conținut pentru ca angajații cu copii să participe”.

„Nimeni nu este obligat să participe, din câte știu. Dar unii au fost șocați că acest lucru va fi chiar trimis [de la] Companie către angajați”, a spus individul, care a cerut să rămână anonim.

Un purtător de cuvânt al Disney nu a răspuns solicitărilor de la Breitbart News. Evenimentul este cel mai recent exemplu în care Disney a îmbrățișat și promovat non-conformitatea de gen.

La începutul acestui an, Disney+ a găzduit un concert LGBTQ Pride cu transexualul Nina West, cu spectacole de melodii populare Disney reimaginate cu teme LGBTQ. Parada a prezentat absolvenți ai RuPaul’s Drag Race, precum și câțiva interpreți „non-binari” de gen.

Hulu, deținut de Disney, a achiziționat și documentarul sportiv pentru adolescenți transgender Changing the Game, care urmărește trei sportivi adolescenți transgender care caută să concureze nu ca membri ai sexului lor de naștere, ci ca sex opus.

Orele de „Drag Queen” au devenit din ce în ce mai populare în întreaga lume, începând cu drag queen-urile citind grupurilor mici de copii la bibliotecile publice. Lecturile provoacă acum proteste din partea părinților care se opun ca copiii lor să fie îndoctrinați în ideologia transgender și neconformă de gen.

După cum a raportat Breitbart News, un judecător al tribunalului pentru copii din zona Milwaukee, care a ocupat funcția de CEO al unei fundații care promovează Drag Queen Story Hours, a fost arestat la începutul acestui an sub acuzația provizorie de posesie de pornografie infantilă.

Explicație foto: evenimentul organizat de Disney. Sursa: Breitbart News.

content-image

Explicație foto: Nina West participă la premiera mondială a filmului ONWARD de la Disney și Pixar la Teatrul El Capitan pe 18 februarie 2020, la Hollywood, California. Sursa foto: Breitbart News.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.