Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disney+ pregătește un serial inspirat din universul Star Wars, centrat pe personaje feminine

www.techradar.com
Disney plus

Platforma de streaming Disney+ pregăteşte un nou serial inspirat din universul „Războiul stelelor/Star Wars”, care va fi axat pe personaje feminine, potrivit Variety.

Noul serial este creaţia lui Leslye Headland, scenaristă cunoscută şi pentru miniseria de succes „Russian Doll” difuzată de Netflix, şi ar fi cea mai recentă intenţie a companiei Disney de a extinde franciza de succes „Star Wars” pe micile ecrane, după „The Mandalorian”, care a avut premiera anul trecut, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Suedia dă Marea Lovitură în criza CORONAVIRUSULUI: au mers contra curentului și au câștigat

Potrivit platformei Deadline, serialul va fi un thriller „cu personaje feminine, cu elemente de arte marţiale, a cărui acţiune este situată într-o altă perioadă decât cea cunoscută din universul ”. De asemenea, publicaţia The Hollywood Reporter anunță că serialul va fi live-action.

În ceea ce priveşte franciza „Star Wars”, compania Disney intenţionează ca în următorii ani să se concentreze mai ales pe producţiile pentru TV.

Serialul „The Mandalorian”, care a avut premiera în toamna anului trecut, a fost extrem de apreciat de critici şi de public. Un al treilea sezon este în prezent în pregătire.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe: cum se celebrează și ce este intezis în această zi

Creată din imaginaţia lui George Lucas, franciza „Războiul stelelor” a marcat, în 1977, naşterea unui nou gen în cinema-ul comercial, popular, destinat publicului larg. Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au continuat seria „Războiul Stelelor/Star Wars” cu trei noi filme, lansate din 2015, precum şi cu alte producţii derivate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.