Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disneyland Paris şi-a redeschis porţile joi, după aproape opt luni de închidere

thedenverchannel.com
disneyland california

"Declar Disneyland Paris din nou deschis": După aproape opt luni de închidere, preşedintele Disneyland Paris a inaugurat joi redeschiderea celebrului parc de distracţii, situat la aproximativ 30 de kilometri est de capitala Franţei, cu respectarea unor măsuri sanitare "sporite", cum ar fi obligativitatea purtării măştii sanitare de către toţi vizitatorii de peste 6 ani, informează AFP.

Prima destinaţie turistică din Europa, Disneyland Paris a avut de suferit, alături de alte parcuri de distracţii, din cauza succesiunii de închideri, redeschideri şi reînchideri cauzate de epidemia de COVID-19. După o primă închidere între 13 martie şi 15 iulie 2020, parcul a trebuit să îşi închidă porţile încă de două ori, scrie Agerpres.ro.

Închis din 30 octombrie 2020, Disneyland Paris şi-a redeschis porţile joi, însă va funcţiona la o capacitate limitată. În condiţiile actuale, parcul va putea primi 28.000 de persoane, deşi capacitatea acestuia îi permite un număr de până la 50.000 de vizitatori pe zi", a indicat Djamila Ouaz, de la CFDT (Confédération française démocratique du travail).

Dintre cele şapte hoteluri ale complexului, doar Disney's Newport Bay Club este deschis. Deschiderea noului Disney's Hotel New York, cu 561 de camere dedicate universului Marvel, este prevăzută pentru 21 iunie.

Potrivit CFDT, parcul a atras 3,5 milioane de vizitatori în 2020. Disneyland Paris nu mai comunică numărul de vizitatori din 2015, când a primit 14,8 milioane de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.