Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DISPARE Dinamo?! Ionel Dănciulescu pleacă de la club și anunță că Ionuț Negoiță VINDE echipa pe o sumă ca de Black Friday

www.prosport.ro
Paul Anton Dinamo

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, vienri, că acţionarul majoritar Ionuţ Negoiă vrea să vândă clubul "alb-roşu" cu suma de două milioane de euro.

"Astăzi după amiază am vorbit cu dânsul. Din ce ştiu eu, pe dânsul nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, este o sumă de vreo două milioane de euro. Este dispus să plece în orice moment dacă se găseşte cineva care să-i ofere suma respectivă de bani. A trasat anumite sarcini conduceri clubului. Este dezamăgit şi nu-l mai interesează nimic din ce se întâmplă la echipă. În acest moment clubul trebuie să se autofinanţeze. Probabil şi de asta a fost vândut Costache, pentru că sunt nişte jucători care trebuie să fie plătiţi la zi, la fel şi angajaţii clubului. Cam asta este situaţia la club în momentul de faţă”, a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit www.digisport.ro.

Citește și: Vestea care cutremură umanitatea: zeci de mii de oameni, înlocuiți cu roboți! Gigantul mondial care a luat această decizie

Dănciulescu spune că va pleca şi el de la Dinamo.

"M-am tot gândit în ultima vreme şi am decis că după pauza de iarnă vreau să fac un pas în spate, vreau să iau o pauză de la tot ce înseamnă Dinamo. Acest anunţ am vrut să-l fac mai de mult, iar cei apropiaţi mie ştiu acest lucru, pentru că am mai vorbit cu ei pe acest subiect. Însă, motivele care m-au împins la luarea acestei decizii vreau să le ţin numai pentru mine”, a precizat el.

Citește și: Măsură fără precedent! Statul european care INTERZICE vânzarea țigărilor

Întrebat dacă vrea să plece din cauza unui eventual management defectuos al lui Negoiţă sau din cauza atacurilor tot mai dure venite în ultima perioadă din partea lui Cornel Dinu, Dănciulescu a răspuns: ”Eu m-am înţeles foarte bine cu cei de la club. Niciodată nu voi da în clubul la care lucrez, repet, motivele vreau să le ţin numai pentru mine. Sunt în continuare cum am fost mereu, adică alături de Dinamo."

Echipa Dinamo are o evoluţie slabă în acest sezon, fiind acum în afara primelor şase locuri, care asigură prezenţa în play-off. În plus, cinci jucători dinamovişti, fundaşii Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Alin Dudea, mijlocaşii Sergiu Hanca şi Valentin Costache, au băut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României, care a avut loc la 26 octombrie, la Piatra Neamţ. Acest act de indisciplină l-a deranjat foarte mult pe Negoiţă, care, pe lângă amendarea jucătorilor, a decis să se desparte de aceştia la prima ofertă venită. Astfel, Costache va pleca în iarnă la CFR Cluj Napoca.

Citește și: Dumitru Coarnă a ieșit la atac! Ce spune despre un eventual compromis – amenințările polițiștilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.