Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dispariţia lui Maradona a lăsat un gol în lumea sportului, afirmă Rafael Nadal

ATP
nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul doi mondial, consideră că dispariţia starului argentinian Diego Maradona a lăsat "un gol" nu doar în lumea fotbalului, ci a sportului în general, informează Reuters, potrivit Agerpres.

"Astăzi lumea sportului în general şi a fotbalului în particular a rămas cu un gol", a scris pe contul său de Twitter jucătorul iberic, deţinătorul recordului de titluri de Mare Şlem (20), la egalitate, cu rivalul său elveţian Roger Federer.

"Unul dintre cei mai mai sportivi din istorie, Diego Maradona, ne-a părăsit. Ceea ce a făcut pentru fotbal va rămâne. Cele mai profunde şi sincere condoleanţe familiei sale, lumii fotbalului şi tuturor argentinienilor", a adăugat Nadal.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu

Circuitul profesionist masculin de tenis l-a omagiat la rândul său pe Maradona, care a adus gloria Argentinei la Cupa Mondială din 1986, printr-o o postare pe reţelele de socializare: "Un campion şi un simbol iubit de toţi", a scris ATP Tour pe site-ul său oficial, alături de o fotografie a lui Maradona împreună cu Federer.

Argentinianul Diego Schwartzman, care a dezvăluit recent că părinţii săi i-au dat numele după Maradona, ca mulţi alţii din ţara sa, după victoria de la Cupa Mondială, i-a adus la rândul său un tribut marelui dispărut, pe reţelele de socializare. "Cum nu ai putea fi numit Diego? Te iubesc pentru totdeauna D10S", a scris Schwartzman, actualul număr nouă mondial.

Şi fostul campion de la US Open Juan Martin Del Potro s-a alăturat colegilor argentinieni îndoliaţi după pierderea lui Maradona, considerat unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din istorie. "Simt că te întorci acolo unde îţi este locul, în Paradis. Pentru mine, tu nu vei muri niciodată", a precizat Del Potro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.