Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dispozitive masive de poliţişti şi jandarmi vor fi mobilizate de Bobotează

boboteaza

Aproape 900 de poliţişti vor fi în teren, suplimentar faţă de dispozitivul curent, în acest sfârşit de săptămână, pentru a asigura liniştea publică cu ocazia festivităţilor ocazionate de Bobotează, de ziua Sfântului Ioan Botezătorul, precum şi de Crăciunul pe rit vechi, anunţă IGPR.

Întrucât sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice în 135 de locuri, poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică, pentru prevenirea, descurajarea şi combaterea faptelor antisociale. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi fluidizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult.

Poliţia Română recomandă cetăţenilor care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile special amenajate.

Totodată, sâmbătă, peste 1.900 de jandarmi vor asigura, la nivelul ţării, măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor religioase prilejuite de Bobotează, conform unui comunicat de presă al Jandarmeriei Române.

Dintre aceştia, aproximativ 200 vor fiind prezenţi la Catedrala Patriarhală de pe Dealul Mitropoliei din Capitală, precum şi la alte 25 de lăcaşe de cult din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.