Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Distincție importantă: Un român din Hunedoara, desemnat 'Inginerul anului' în Dubai

dubai

Alin Epure, un român originar din Hunedoara, a primit premiul "Inginerul anului" din partea unei reviste prestigioase de specialitate din Dubai. Distincția a fost acordată pentru un proiect spectaculos realizat de acesta, și anume o fântână arteziană ce înconjoară Opera din Dubai.

Vladimir Putin, lovitură de MILIARDE de euro

Fântâna arteziană realizată de român este un proiect unic în lume și i-a adus lui Alin Epure recunoaștere la nivel important în domeniu, iar această distincție primită în Dubai ar putea conta enorm în obținerea de contracte importante pe viitor.

"Vorbim de 5.000 de litri de apă, care la fiecare secundă se ridică la 6 metri înălţime, sunt în jur de 600 de jeturi de apă, 1.200 de lumini led care îşi schimbă culoarea", își descrie românul opera, conform Digi24.

Cioloș, apel 'DISPERAT' cu trei zile înainte de alegeri: Vă rog votati cu USR sau PNL / VIDEO

"E foarte multă, multă organizare. Ai echipamente care vin din SUA, altele din Europa, găseşti cam tot ce ai nevoie, dar la mii de kilometri distanţă şi nu poţi să aştepţi să vină toate materialele, trebuie să gândeşti din timp, unde le instalezi, când le instalezi", adaugă Alin Epure.

Succesul lui nu i-a surpins pe foștii profesori ai românului de la Universitatea Tehnică din Cluj, care îi știau pasiune și munca în domeniul ingineriei.

"Performanţa lui o văd firească. Departajarea între studenţi se face în timp, unii au har, alţii nu au, unii rămân doar cu studii, iar alţii le aprofundează şi devin ingineri deosebiţi", a afirmat profesorul Gheorghe Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.