Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Distracții de război - Ce scriu rușii pe bombele destinate ucrainenilor în ziua de Paște

haszon.hu
razboi ucraina rusia ucraina tanc

Soldaţii ruşi scriu "Hristos a înviat" pe bombe. Aceştia plănuiesc să sporească bombardamentele asupra civililor ucraineni de Paşte şi scriu pe obuze „Hristos a înviat!”, potrivit ZN.ua, care se bazează pe informaţiile furnizate de SBU, serviciul de informaţii al Ucrainei.

Unitatea din care face parte luptă în regiunea Nikolaev. Aici, ocupanţii, recunoaşte rusul, suferă pierderi uriaşe din cauza atacurilor ucrainenilor. În plutonul său de 19 soldaţi au rămas doar şapte. Restul fie au fost ucişi, fie au fugit.

„Băieţii noştri pregătesc ouă de Paşte pentru ucraineni. Scriem pe scoici „Hristos a înviat!”. Ne distrăm cât putem…”, spune militarul rus, potrivit ZN.ua, citat de Adevărul.ro, anunță romaniatv.net.

Au existat informaţii furnizate de SBU care susţineau că ruşii ar putea să atace mai multe biserici, dat fiind faptul că ar putea să existe reuniuni mai mari de oameni. De alfel, preoţilor li s-a cerut să oficieze ceremoniile religioase în număr mai mic, pentru a nu fi posibile ţinte ale atacurilor.

Serviciul de stat pentru Comunicaţii Speciale a anunţat că în zilele de Paşte ar putea exista şi o intensificare a atacurilor informatice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.