Ducerea alimentelor în locuri care se află în prima linie de luptă împotriva coronavirusului este un risc și un angajament pe care companiiile spaniole, cu centre în Calahorra și Andosilla, îl respectă. Fiecare are in jur de cincizeci de lucrători.
În fiecare săptămână, distribuitorii efectuează mai multe rute pentru distribuirea produselor (fructe, legume și alimente de clasa a patra, precum salată tăiată, cartofi Florette) în diferite locuri, atât în La Rioja, cât și în comunitățile vecine.
Managerul uneia dntre companii, José Carlos Solano, dorește să scoată în evidență munca și meritul tuturor oamenilor săi de livrare și, în special, românilor Marian Catalín, José Zubiarrain și Pedro Fernández.
Fără să aiba niciun fel de obiectii își desfășoară activitatea servind spitale Rioja (San Pedro, Los Manzanos, Fundación Calahorra și Nuestra Señora Virgen del Carmen-Viamed), precum și reședințe precum Los Jazmines de Haro, La Rioja și Montesclaros în Albelda de Iregua , Emera Monte Rincón de Logroño, San Lázaro și Los Manitos din Calahorra, Nuestra Señora del Valle de Cenicero, pentru a numi câteva, sau Centrul Lardero pentru recuperarea persoanelor cu handicap fizic (CRMF). Acestora nu le lipsesc mastile, manusile si nici dezinfectantii, mai scrie presa din Spania
Comentează