Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIVORȚ NEAȘTEPTAT în lumea mondenă: Două vedete autohtone s-au separat ÎN SECRET

misha

Erau printre cuplurile cele mai admirate din lumea mondenă! Ambii artiști, el celebru și adulat de femei, ea frumoasă și devreme acasă. Dar, căsnicia lor a durat numai 3 ani. Este vorba despre Connect-R și Misha, care s-au căsătorit în urmă cu 5 ani, dar au divorțat, în secret, acum 2 ani. Cei doi au o fetiță.

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț, 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări Mulțumim anticipat", a scris Connect-R pe Facebook.

Citește și: Adrian Năstase, atac direct la Iohannis: ”Nu stiu cum a reusit sa le examineze atat de repede in recentele sale drumetii montane”

Ulterior, vedeta a scris și pe Instagram.

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 ani şi trei săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări Mulțumim anticipat", a scris Connect-R pe Instagram.

Citește și: O cunoscută prezentatoare îl FACE PRAF pe Klaus Iohannis: Atacuri în rafală la adresa preşedintelui – ‘E doar vina lui’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.