Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorțul anului - Scandal în miez de noapte între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

gsp.ro
Anamaria Prodan

Divorțul cu scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf c continuat cu un nou episod, în direct, la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan a vorbit despre repercusiunile pe care divorțul dintre ea și Reghe îl are asupra copiilor săi și a continuat să-i reproșeze soțului relația extraconjugală care le-a destrămat în cele din urmă căsnicia, comentând și imaginile publicate de Fanatik în care Laurențiu apare alături de Corina, amanta sa.

„Nu aveți voie să folosiți numele meu, aveți notificare la CNA! Nu este în regulă să vorbiți despre niște minori, nu mai vorbiți despre copiii mei”.

Jurnalistul i-a dat replica antrenorului: „Dacă vrei să intrați în direct, vă invit cu cea mai mare larghețe”.

Laurențiu Reghecampf a continuat și a mai trimis un mesaj către post, destinatarul fiind Anamaria, care spusese că încă este soția sa: „Ai înfățișare de divorț, pe 7 februarie 2022”.

Replica impresarei n-a întârziat: „Vă dați seama cât de mic poate să fie?”

În cele din urmă, aproape de miezul nopții, Laurențiu Reghecampf a acceptat să intre în direct. A încercat să clarifice câteva aspecte, însă a fost întrerupt de Anamaria Prodan, care s-a dezlănțuit la adresa antrenorului Craiovei. Soția a făcut acuzații grave, susținând că Reghe a fi golit conturile familiei.

Laurențiu Reghecampf: „N-aș vrea să vorbesc cu tine, aș vrea să vorbesc cu Laurențiu (n.r - moderatorul emisiunii). V-am trimis o simplă notificare, pe care am trimis-o tuturor, să nu se discute despre viața mea privată. Dacă vreți să țineți cont sau nu, e treaba voastră.

Anamaria Prodan: „Păstrează-ți decența și fii mulțumit că ai avut oportunitatea să intri în direct la acest post, unde eu sunt patroană. Dar să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani și tot ce ai făcut acestei familii! Nu faci decât să-ți câștigi ura copiilor tăi cu acest pictorial pe care trebuie să-l ai alături de toți copiii tăi, nu alături de această domnișoară care ne terorizează de 3 ani!. 

Ai transferat banii noștri din conturile noastre în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum.

Foarte frumos pictorialul, dar ai uitat de Sfântul Nicolae, ai trimis bani copilului prin șofer. Ai spus că nu vrei să-l vezi, că îți aduce COVID!”.

Reghe a închis telefonul, apoi a intrat din nou în direct: „Întrebați-o pe Anamaria despre scandal. Eu nu am niciun scandal cu ea, noi doar avem un proces. Am lămurit deja discuția despre pozele care au apărut în presă cu Ana dezbrăcată. E adevărat, mi le-a trimis pe mail, dar le-am șters. Am încurajat-o să meargă la Poliție”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.