Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic a câștigat primul său meci sub privirile lui Andre Agassi

enational.ro
Novak Djokovici

Sârbul Novak Djokovic, deținătorul titlului, a câștigat primul său meci sub privirile noului său mentor Andre Agassi, luni, în primul tur la Roland Garros, în fața spaniolului Marcel Granollers, pe care l-a învins în trei seturi, 6-3, 6-4, 6-2, conform Agerpres.

Fostul campion american a asistat impasibil din tribunele Centralului la întâlnirea dominată clar de ''elevul'' său în fața spaniolului Granollers, nr. 77 mondial. Djokovic și Agassi au decis să lucreze împreună la Roland Garros. Nu este vorba însă pentru moment decât de o colaborare pe termen scurt. La începutul lunii, sârbul și-a concediat întreg staff-ul, între care și antrenorul său de peste 10 ani, Marian Vajda.

Nr. 2 mondial a părut să fie în formă, el neavând probleme în a se debarasa de Granollers (31 ani), un bun specialist pe zgură, de trei ori ajuns în optimile de finală la Paris, dar care nu a reușit prea multe în fața sârbului. În turul următor, Djokovic va juca împotriva câștigătorului din meciul care îi opune pe compatriotul său Janko Tipsarevic și pe portughezul Joao Sousa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.