Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic a fost invitat să joace la un turneu Challenger, după ce i-a fost interzis accesul în SUA

novak djokovic

Novak Djokovic a fost invitat să se încălzească pentru partea europeană a sezonului pe zgură la un turneu Challanger. Cel mai probabil el va reveni în circuit la turneul de la Monte Carlo, după ce i-a fost interzis accesul în Statele Unite, la Masters-urile de la Indian Wells și Miami.

La începutul acestei luni, sârbul a fost nevoit să se retragă de la turneul de la Indian Wells. Cum Miami Open pare, de asemenea, puțin probabil, programul lui Djokovic pare să fie liber pentru următoarele săptămâni. Cu toate acestea, o invitație neașteptată i-a venit din partea Tennis Club Sanremo pentru a participa la turneul ATP Challenger 125, programat pentru 26 martie, informează Tennis Infinity.

„Djokovic trebuie să își mențină forma și atitudinea câștigătoare și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât să participe la un turneu”, spun cei din echipa de organizare de la Sanremo. Chiar dacă conceptul este intrigant, este încă neclar dacă este înțelept ca Djokovic să participe la o competiție de nivel inferior, scrie Mediafax.

În ciuda faptului că Djokovic este un jucător experimentat, participarea la un turneu de nivel inferior ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru el. Unul dintre motive este faptul că competiția nu va fi la fel de acerbă precum cea cu care este obișnuit. De asemenea, ar putea apărea accidentări, ceea ce ar putea interfera cu planurile sale pentru restul sezonului.

În plus, cel care a fost de 22 de ori campion de Grand Slam nu va putea să se înscrie la eveniment, deoarece regulamentul ATP, care interzice jucătorilor clasați în top 10 să participe la turneele ATP Challenger Tour. Djokovic se află în prezent pe locul 1, deci nu va putea participa la turneul de la Sanremo din cauza acestei reguli, dacă nu se va face o excepție.

Invitația din partea echipei de organizare de la Sanremo, deși bine intenționată, pare mai degrabă o tentativă de PR decât o ofertă serioasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.