Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic și-a prelungit contractul cu CFR Cluj pentru încă trei ani

CFR Cluj continuă să fie camioana României pentru al doilea an la rând, iar tehnicianul ardelenilor, Dan Petrescu, nu pierde timpul, potrivit mediafax.

"Bursucul" și-a propus pentru sezonul următor să se califice în grupele unei competiții europene, iar primul pas făcut de antrenor este convingerea actualilor jucători să rămână la Cluj.

Citește și: PSD aruncă bomba! Ce plănuiește alianța USR-PLUS să facă pe 26 mai

Primul care a decis să continue în Gruia este mijlocașul croat Damjan Djokovic, care a acceptat să își prelungească înțelegerea până în anul 2022 cu deținătoarea titlului Ligii 1 Betano.

"Am prelungit încă 3 ani! Mă simt bine, mă simt acasă şi ultimii doi ani au fost foarte buni. Cred că e un proiect în care încercăm ceva şi în Europa şi mă bucur că fac parte din proiectul ăsta", a spus Djokovic, potrivit Telekom Sport, care nu a uitat eșecul suferit anul trecut în fața celor de la Dudelange. Atunci, CFR a fost eliminată de gruparea din Luxemburg în Europa League.

"Nu a fost un moment plăcut, dar a fost o situaţie delicată şi în afara terenului, dar pentru asta mi-ar plăcea o revanşă cu ei. Dacă e posibil să arătăm că a fost o eroare, da, cu plăcere! Anul trecut a fost situaţia când s-a schimbat antrenor, staff, au fost turbulenţe, am avut accidentări. Sper ca în vară să fie toată lumea sănătoasă şi să jucăm la maximum cu toţi adversarii", a mai spus jucătorul în vârstă de 29 de ani, pentru sursa citată.

Citește și: Ce avere avea, de fapt, Florian Walter, cunoscutul afacerist care a murit duminică seara

Damjan Djokovic a ajuns la CFR Cluj în septembrie 2017 de la gruparea HNK Rijeka, liber de contract. În acest sezon a evoluat în 40 de partide pentru ardeleni și a marcat de cinci ori.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, croatul este cotat la 1.6 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.