Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dl. Alexe, dl. Orban, oamenii sunt intoxicați cu fum în plină pandemie. Unde este dreptul la aer curat?', reacționează USR

catalin drula

„Este inacceptabil cum sunt intoxicați cu fum toxic românii din marile orașe, și nu numai”, a declarat vicepreședintele USR, Cătălin Drulă, întrebându-i pe premierul  Ludovic Orban și pe ministrul Mediului, Costel Alexe, dacă românii, după ce că sunt într-o epidemie a unei boli cu manifestare pulmonară, mai pot deschide acum geamurile pentru aer curat.

Citește și: România a depășit pragul de 200 de morți din cauza COVID-19

„Este inacceptabil cum sunt intoxicați cu fum toxic românii din marile orașe, și nu numai. Arderi necontrolate, arderi ilegale de deșeuri, iar autoritățile de mediu nu există.

Dle. Alexe, dle. Orban - oamenii sunt disperați, după ce că stau închiși case, după ce că suntem într-o epidemie a unei boli cu manifestare pulmonară, acum nu mai pot deschide nici geamurile?

Citește și: Bucureștenii spun că nu pot respira din cauza aerului poluat! Ministrul Mediului: 'Arde fosta fermă de porci din Periș'

Statul care ar trebui să le protejeze dreptul la viață, dreptul la un aer curat, unde este?”, se arată pe pagina de Facebook a lui Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.