Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev anunță posibile mișcări de trupe: 'Rusia ar putea avansa la Kiev sau Liov!'

Dmitri Medvedev

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev nu exclude avansarea trupelor rusești până la Kiev sau Liov.

"Să arunce toți străinii care sunt acolo, în sensul larg al cuvântului, să formeze o bandă sanitară care să nu permită utilizarea niciunui tip de arme care lucrează la distanțe medii și scurte, adică 70-100 de kilometri, să o demilitarizeze, dacă vorbim despre componenta militară.

Și dacă acest lucru nu este suficient, ei bine, atunci luați alte decizii.

Nimic nu poate fi exclus aici. Dacă trebuie să ajungi la Kiev, atunci trebuie să mergi la Kiev, dacă trebuie să mergi la Liov, atunci trebuie să mergi la Liov pentru a eradica această infecție", a spus Medvedev, citat de agenția de presă Interfax.

Avertisment și pentru NATO

Specialiștii NATO, în cazul apariției lor pe teritoriul Ucrainei, vor deveni o țintă legitimă pentru armata rusă, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

"Dacă sistemele Patriot sau alte arme de distrugere sunt livrate pe teritoriul Ucrainei împreună cu specialiști străini, acestea sunt cu siguranță o țintă legală și sunt supuse distrugerii. Sunt combatanți, sunt dușmani ai statului nostru. Acestea trebuie distruse", a spus el. "Ei ar trebui să înțeleagă că, de îndată ce un soldat american sau polonez a apărut acolo, el trebuie distrus", a subliniat vicepreședintele Consiliului de Securitate.

Potrivit acestuia, Rusia din Ucraina nu mai este în război cu autoritățile de la Kiev, ci cu armata NATO. "Și cu o populație de 800 de milioane de oameni, care furnizează echipamente, arme și bani regimului de la Kiev. Sunt implicați și în antrenamente, sunt pe cale să vină să înceapă să implementeze ceva și așa mai departe", a spus Medvedev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.