Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev, ieșire furtunoasă: 'Luptăm împotriva celor care ne urăsc, care ne interzic limba, valorile și chiar credința noastră!'

TASS
Dmitri Medvedev

Federația Rusă sărbătorește în 4 noiembrie Ziua Unității Naționale. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a explicat în acest context cu cine luptă țara sa.

„Pentru ce luptăm? Rusia este o țară imensă și bogată. Nu avem nevoie de teritorii străine, avem totul din belșug. Dar există pământul nostru, care este sacru pentru noi, pe care au trăit strămoșii noștri și pe care trăiește astăzi poporul nostru. Și pe care nu îl vom da nimănui. Ne protejăm oamenii. Luptăm pentru tot poporul nostru, pentru pământul nostru, pentru istoria noastră de o mie de ani. Cine luptă împotriva noastră? Luptăm împotriva celor care ne urăsc, care ne interzic limba, valorile și chiar credința noastră, care răspândesc ura față de istoria Patriei noastre.

Împotriva noastră astăzi face parte dintr-o lume pe moarte. Este o grămadă de naziști dependenți de droguri nebuni, oameni drogați și intimidați de ei și o haită mare de câini care lătră de la canisa din vest. Împreună cu ei se află o haită pestriță mormăiitoare și locuitori cu mintea îngustă din imperiul occidental prăbușit, cu saliva curgându-le pe bărbie din cauza degenerarii. Ei nu au credință și idealuri, cu excepția obiceiurilor obscene inventate de ei și a standardelor de dublă gândire implantate de ei, negând moralitatea acordată oamenilor normali. Prin urmare, după ce ne-am ridicat împotriva lor, am dobândit puterea sacră”, a declarat Dmitri Medvedev, pe canalul său de Telegram.

„Unde sunt vechii noștri prieteni? Am fost abandonați de niște parteneri speriați - și nu ne pasă de ei. Așadar, nu erau prietenii noștri, ci doar colegi aleatori de călătorie, lipicioși și agățați. Trădătorii lași și dezertorii lacomi au căzut pe țări îndepărtate - lăsați-le oasele să putrezească într-o țară străină. Ei nu sunt printre noi, dar am devenit mai puternici și mai curați.

De ce am tăcut mult timp? Eram slabi și devastați de atemporalitate. Iar acum ne-am scuturat de visul lipicios și de ceață sumbră a ultimelor decenii, în care ne-a cufundat moartea fostei Patrie. Alte țări au așteptat trezirea noastră, violate de stăpânii întunericului, proprietarii de sclavi și asupritorii care visează la monstruosul lor trecut colonial și tânjesc să-și mențină puterea asupra lumii. Multe țări nu își cred prostiile de mult timp, dar încă se tem de ele. În curând se vor trezi complet. Și când ordinea mondială putredă se va prăbuși, își va îngropa toți preoții aroganți, adepții însetați de sânge și slujitorii batjocori sub o grămadă de mai multe tone de resturi.

Care este arma noastră? Armele sunt diferite. Avem ocazia să trimitem toți dușmanii în gheena de foc, dar aceasta nu este sarcina noastră. Ascultăm cuvintele Creatorului în inimile noastre. Aceste cuvinte ne oferă un scop sacru. Scopul este să-l oprească pe conducătorul suprem al iadului, indiferent de numele pe care îl folosește - Satana, Lucifer sau Iblis. Căci scopul lui este moartea. Scopul nostru este viața.

Arma lui este o minciună complicată.

Iar armele noastre sunt Adevărul.

De aceea cauza noastră este corectă.

De aceea victoria va fi a noastră!”, a conchis Dmitri Medvedev.

Context

Ziua Unității Naționale este marcată în Rusia, în fiecare an, pe data de 4 noiembrie, începând din 2005. Sărbătoarea reprezintă o bună „alternativă” pentru aniversările din perioada sovietică a victoriei obţinută în Revoluția din octombrie, din 7 noiembrie.

Ziua Unității Naționale din 4 noiembrie comemorează evenimentele care au avut loc în anul 1612, atunci când miliția populară, condusă de Kuzma Minin și Dmitri Pojarski, a eliberat Moscova de invadatorii polonezi. În această zi, președintele Vladimir Putin acordă premii şi înalte distincţii de stat pentru contribuția adusă de unii cetăţeni ruşi în consolidarea unității națiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.