Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pregăteşte Rusia un nou val de mobilizare? Anunțul lui Dmitri Peskov

vestidinrusia.ro
Dmitri Peskov

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a confirmat, marţi, că nu există un al doilea val de mobilizare în Rusia. Nu există un al doilea val de mobilizare în Rusia, a susţinut, în acest context, Dmitri Peskov, în cadrul unui briefing.

"Nu va exista un al doilea val [de mobilizare]", le-a mai declarat marți jurnaliştilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Reprezentanții presei i-au amintit de declarațiile sale din luna martie, potrivit cărora Kremlinul preciza că nu se discută la Kremlin despre posibilitatea organizării unui al doilea val de mobilizare. Drept răspuns la întrebarea dacă există la Kremlin unele modificări legat de acest subiect, în momentul de faţă, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a subliniat: "Nu, nu există şi nici nu vor exist"'.

De asemenea, jurnaliştii l-au întrebat pe purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, despre cum vor primi convocarea online, în cazul în care va fi anunţat un al doilea val de mobilizare.

"În ceea ce privește convocările, în momentul de faţă, se desfăşoară activitatea cu privire la proiectul de lege, aceasta fiind în desfășurare", a specificat Peskov.

Andrei Kartapolov, președintele Comitetului pentru apărare din Duma de Stat a Rusiei, a declarat că amendamentele pe care Duma de Stat le va analiza marți prevăd posibilitatea dublării convocărilor în format digital.

Totodată, o persoană care este aptă, din punct de vedere militar, le poate primi fie prin intermediul serviciilor publice de stat, fie prin centrele multifuncționale. Toate convocările - atât în format digital, electronic, cât și cele tipărite pe hârtie - vor avea aceeași forță juridică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.