Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA, lovitură DURĂ - Comisar din poliție, trimis în judecată pentru luare de mită

Inquam Photos / Octav Ganea
DNA sigla sediu

Un comisar de poliţie din Sibiu a fost trimis în judecată pentru luare de mită, în stare de arest la domiciliu, într-un dosar instrumentat de procurorii anticorupţie de la Serviciul Teritorial Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis, miercuri, AGERPRES, fapta a fost comisă pe data de 12 iunie, când inculpatul lucra la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu.

"Inculpatul Crăciun Constantin (...) a pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 lei sau 500 euro, pentru a efectua acte de urmărire penală într-un dosar pe care îl avea repartizat spre instrumentare. În baza acestei înţelegeri, la data de 12 iulie 2018, ofiţerul de poliţie a primit de la martor, în biroul său, suma de 1.800 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante", se precizează în comunicat.

Citește și: Autoritățile își recunosc neputința - ANSVSA plătește specialiști din Danemarca pentru a face un studiu epidemiologic pentru stoparea pestei porcine

Conform aceleiaşi surse, dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Sibiu, cu propunerea de menţinere a măsurii preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.