Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informație 'scăpată' după 2 zile - DNA a descins la Inspectoratul Școlar Mureș: Procurorii au ridicat documente

Inquam Photos / Octav Ganea
DNA sigla sediu

Informație 'scăpată' după 2 zile - DNA a descins la Inspectoratul Școlar Mureș: Procurorii au ridicat documente

O echipă de procurori anticorupție de la Serviciul Teritorial Târgu Mureș al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) a descins miercuri, 25 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Zvonul descinderii procurorilor DNA la Inspectoratului Școlar Județean Mureș a apărut și a fost ”rostogolit” pe rețelele de socializare, fiind confirmat joi, 27 iulie, de către prof. drd. Sabin Gavril Pășcan (foto), inspectorul școlar general al județului Mureș.

”Pentru că am promis mereu transparență, vă comunic faptul că în data de 25 iulie 2023 DNA – Serviciul Teritorial Târgu Mureș a descins la sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș pentru a ridica o serie de documente, conform mandatului de percheziție. Având în vedere că ancheta este în desfășurare, la acest moment nu putem oferi alte detalii”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. drd. Sabin Gavril Pășcan.

Surse demne de încredere au precizat pentru Zi de Zi că inspectorii anticorupție au ridicat, printre altele, documente referitoare la organizarea examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2023, însă această informație nu a fost confirmată de către șeful Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

În aceeași perioadă, la mai multe sedii de inspectorate școlare din România au avut loc descinderi similare ale procurorilor anticorupție, suspiciunea acestora fiind legată de organizarea examenului de Bacalaureat din acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.