Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA a lovit din nou: Un greu din politică, pe mâna procurorilor

evz.ro
dna

Fostul subsecretar de stat în MAI Viorel Dosaru, care a fost timp de mai mulţi ani şef al IPJ Prahova, a fost adus cu mandat, miercuri după amiază, la sediul DNA Ploieşti în dosarul clasat în 2014 de procurorul Lucian Papici. Dosaru a mai fost în cursul zilei de miercuri la DNA Ploieşti, el fiind citat în calitate de suspect în acest dosar.

Surse judiciare au declarat că el este acuzat în acest dosar de două infracţiuni de luare de mită, furnizare de informaţii nedestinate publicităţii şi favorizarea infractorului. De asemenea, la DNA Ploieşti a mai fost adus cu mandat miercuri după amiază procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Liviu Tudose, de asemenea suspect în dosar, el fiind acuzat de luare de mită şi furnizare de informaţii confidenţiale.

La DNA va mai fi adus cu mandat procurorul Aurelian Mihăilă, procurorii DNA Ploieşti obţinând pentru acesta, dar şi pentru Liviu Tudose aviz din partea CSM pentru reţinere şi arestare preventivă, au mai precizat sursele citate. În sediul instituţiei se mai află fostul şef al DGA Prahova, Constantin Ispas, care a fost citat în calitate de suspect în acelaşi dosar, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.