Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA, anchetă nouă la Primăria Craiova. Ce au descoperit procurorii

DNA

După înfrângerea de etapă suferită în faţa Olguţei Vasilescu, al cărei dosar a fost retrimis de instanţă la DNA, procurorii anticorupţie demarează o nouă anchetă la Primăria Craiova. Se investighează modul în care a cheltuit primăria banii în campania pentru desemnarea oraşului Capitală Culturală Europeană. Încercarea a eşuat, iar Curţii de Conturi nu îi ies la socoteală 300.000 de lei după un control, potrivit Digi 24.

Vezi şi: Băsescu intră în povestea Kovesi - cucuveaua mov: 'Ghiţă nu putea greşi'

Conducerea asociaţiei care a gestinat candidatura motivează că nu au avut suficient personal de specialitate la momentul înregistrării facturilor şi au apărut erori.

Primarul Craiovei nu a dorit să comenteze despre ancheta DNA şi s-a limitat a spune că nimeni nu a luat niciun ban acasă. Ba mai mult, suma de 1 milion de euro este mică în comparaţie cu cât au alocat alte oraşe pentru cultură, mai notează sursa citată.

Printre cheltuielile suspecte descoperite de Curtea de Conturi este şi o statuie de 16.000 de euro. Inspectorii au descoperit că a fost plătită în avans, dar nu a fost recepţionată sau montată până în prezent. Oficialii au explicaţii: nu au avut suficient personal de specialitate la momentul înregistrării facturilor şi de aceea există erori. Iar unele calcule sunt greşite pentru că nu au avut contabili buni.

Vezi şi: Sondajele secrete ale PSD anunţă surprize. Cum arată sondajele publice

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.