Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA cere redeschiderea a două anchete care au legătură cu Tel Drum: Unul dintre dosare îl vizează pe Liviu Dragnea

http://epochtimes-romania.com
dosare

Procurorii cer redeschiderea a doua anchete in care apare firma Tel Drum, in una dintre acestea fiind vizat si Liviu Dragnea.

Una dintre solicitări se judecă miercuri, la ÎCCJ, fiind depusă pe 3 iulie.

Dosarul îl vizează pe Liviu Dragnea, dar şi pe alte persoane: Mugur Bătăuş, Victor Piperea, Gheorghe Giui, Ion Mirancea, Victoriţa Păscuţu şi Marian Fişcuci.

Marian Fişcuci a fost trimis în judecată de DNA într-un alt dosar, în decembrie 2017, fiind acuzat de evaziune fiscală, fiind pus sub acuzare şi în dosarul "Tel Drum", aflat pe rolul DNA, în care este cercetat Liviu Dragnea.

În dosarul "Tel Drum" sunt cercetaţi penal şi Mugur Bătăuş şi Victor Piperea, funcţionari în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman.

O altă cauză care vizează Tel Drum este pe rolul Tribunalului Teleorman. Cererea a fost înregistrată pe 6 iulie, următorul termen fiind stabilit pentru 2 octombrie. Intimații din dosar sunt SC Modul Proiect SA Alexandria, Asociația Tel Drum SA- Euroconstruct Trading 98 SRL și Gudei F. Doru Cătălin.

Cauzele menționate au legătură cu dosarul Tel Drum, aflat la DNA în faza de urmărire penală, în care este cercetat și Liviu Dragnea. Respectivele dosare au fost închise anterior, însă procurorii cer redeschiderea lor pentru ca dosarul Tel Drum sa poată fi trimis în judecată fără a exista două soluții diferite pe aceeași faptă, respectiv inculpare și clasare, cum este situația în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.