Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA declanșează OFENSIVA: Procurorii îi cercetează pe autorii modificării Codului Penal

www.mediafax.ro
iohannis kovesi

Laura Codruța Kovesi a declanșat ofensiva totală împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu. În urma unui denunț penal depus pe 25 ianuarie, Sorin Grindeanu și Florin Iordache au fost acuzați de avorizarea făptuitorului şi de prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului. DNA a deschis dosar penal in rem.

”Până mâine Ministerul Justiției va trebui să dea lista cu numele tutoror persoanelor care s-au ocupat de redactarea OUG pentru grațiere. Totodată, au fost cerute numele celor care au intrat în Ministerul Justiției. S-au cerut documente și înregistrările camerelor de filmat din Ministerul de Justiție. Termenul e până mâine. Vrea să se afle cine din PSD a fost la Ministerul Justiției și a lucrat la proiectele de lege și OUG pe justiție”, a spus Ana Maria Roman, reporter Antena 3.

Conform acestei surse, DNA a început urmărirea penală in rem, pentru faptă.

”Știam că se va întâmpla asta de mult timp. Florin Iordache a fost amenințat.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3, la Ediția Specială realizată de Radu Tudor și Adrian Ursu.

Printre cei care au lucrat la aceste acte se află și Oana Schmidt- Hăineală, acum secretar de stat în Ministerul Justiției, și care nu ar fi în relații bune cu Laura Codruța Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.