Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA face noi precizări despre audierea lui Blaga: E MARTOR în dosar de CORUPȚIE

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat luni că s-a prezentat la DNA pentru a da lămuriri în dosarul privind accidentul în care a fost implicată maşina sa. Numai că DNA îl contrazice și spune că a fost audiat ca martor într-un dosar de corupție.

”A fost audiat în calitate de martor, este vorba despre un dosar de corupție, se cercetează presupuse infracțiuni de corupție, mai mult nu pot să vă spun. Rep.: D-nul Blaga vorbea de un accident, o tamponare ușoară…L.S: După cum știți, DNA nu investighează asemenea fapte, competența DNA presupune investigarea unor infracțiuni de corupție și infracțiuni asimilate corupției”, a precizat Livia Săplăcan la Europa FM.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Scene incredibile între doi tineri, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

Vasile Blaga spunea că a fost chemat la DNA, în calitate de martor, în dosarul care vizează un accident de circulație petrecut în Brașov, în urmă cu două săptămâni.

Mașina co-președintelui PNL a fost implicată într-o tamponare; autoturismul era condus de șeful poliției Bihor, chestorul Liviu Popa.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

"Ştiţi că a avut loc un accident cu maşina mea şi am dat o declaraţie de martor în care am confirmat că sunt proprietarul maşinii şi lucruri de genul acesta. (...) Acum două săptămâni, fiind în concediu domnul chestor Popa, eu l-am rugat să-mi ia maşina (...) şi a avut un accident uşor la Braşov. S-a deschis, cum este şi normal, un dosar penal", a afirmat Blaga, la ieşirea de la DNA.

El a adăugat că a fost întrebat despre achiziţionarea maşinii, unde o ţine şi alte detalii. Blaga a precizat că paguba nu este mare, în condiţiile în care în urma accidentului s-a spart un far al maşinii şi s-a îndoit bara de protecţie.

Citește și: Vine APOCALIPSA: S-a stabilit data sfârșitului lumii / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.