Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA începe săptămâna în forţă: Încă un primar din Capitală prins de tăvălugul anticorupţie

DNA 1

Procurorii DNA încep săptămâna în forţă. La DNA Ploieşti este citat, pentru a fi audiat în calitate de suspect, primarul interimar al Sectorului 1, social-democratul Vasile Moţoc. Acesta va fi pus sub acuzare pentru luare de mită, potrivit unor surse judiciare.

După ce primarul Andrei Chiliman, cercetat şi el de DNA, a fost suspendat din funcţie, locul acestuia a fost luat de viceprimarul Moţoc. Aproape toţi consilierii locali au fost audiaţi de procurorii DNA, iar acum i-a venit rândul şi primarului interimar. Acesta ar fi comis faptele de care este suspectat în calitate de consilier local.

UPDATE 1: Potrivit unor surse judiciare, Moţoc este suspectat că încasa 10% din valoarea contractelor cu dedicţie. Alţi şase consilieri locali sunt vizaţi de anchetă. Aceştia ar fi votat contra unor sume de bani. 4000 de euro primea un consilier local pentru un vot cu dedicaţie.

UPDATE 2: Viceprimarul cu atribuţii de primar al Sectorului 1, Vasile Moţoc, va fi audiat într-un dosar de corupţie disjuns din cel în care este urmărit penal primarul Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare. Potrivit acestora, Moţoc este suspect de luare de mită în respectivul dosar. 

De altfel, în acelaşi dosar, procurorii DNA Ploieşti au audiat, în ultima perioadă, 16 consilieri locali de la Sectorul 1, toţi suspecţi de luare de mită, între care Marinela Adam, Mircea Iorgulescu, Cosmin Marius Fodoroiu, Mircea Dan Stăncescu, Steliana Dinu şi Pavel Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.