Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA intră în multinaționale - surse Digi24

Sigla DNA

Procurori DNA ridică, miercuri, documente de la sediul din București al companiei internaționale Oracle, a anunțat postul Digi24 citând surse judiciare. Potrivit informațiile transmise de sursa citată, perchezițiile vizează un posibil caz de corupție în mediul privat. Printre cei vizați de anchetă se află și CEO-ul companiei, spune Digi24. În acest urmează să fie și audieri la sediul DNA, potrivit sursei citate.

În 2018, procurorii DNA încearcau să resusciteze un dosar din 2014 în care se făceau cercetări referitoare la modul în care Compania Națională de Autrostrăzi a gestionat sistemul informatic de emitere al rovinietei. DNA a decis în 2018 să ceară companiei Oracle România să pună la dispoziția anchetatorilor toate contractele pentru furnizare de echipamente/software încheiate în perioada 2010 – 2013 între Oracle România și Novensys Corporation, precum și facturile aferente acestora.

Oracle Corporation este o companie multinațională americană din industria calculatoarelor, cu sediul în Silicon Valley, California. Compania este specializată în conceperea și comercializarea de componente hardware și de soluții software pentru alte companii și organizații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.