Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA, mega-lovitură pentru cei de la Digi: Un șef al companiei, urmărit penal pentru spălare de bani

digi

Megalovitură a Direcției Naționale Anticorupție pentru cei din trustul Digi. Un șef al companiei este urmărit penal pentru spălare de bani. Digi Communications a anunţat Bursa de Valori Bucureşti cu privire la faptul că DNA a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale cu privire la Serghei Bulgac, director general al societăţii şi director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al RCS & RDS, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de spălare de bani, anunță Digi 24.

Citește și: Denunțător la DNA, Leo de la Strehaia a fost RUPT ÎN BĂTAIE de indivizi mascați: L-au tăiat și i-au spart capul

Digi Communications precizează că va continua să coopereze deplin în cadrul anchetei şi crede că RCS & RDS, INTEGRASOFT S.R.L. - filiala RCS & RDS şi foştii sau actualii membri ai conducerii acestora au acţionat corect şi în conformitate cu legea. Reprezentanţii companiei au mai spus, într-un comunicat de presă, că nu se aşteaptă ca această acţiune să afecteze în mod semnificativ activitatea RCS & RDS, a societăţii sau a oricăreia dintre filialele acestora.

Citește și: Traian Băsescu revine cu un ATAC VIRULENT: 'E un propagandist ORDINAR, iar Cornuț împroașcă cu MINCIUNĂ'

Șeful Digi este vizat de același dosar în care mai sunt urmăriți penal Ioan Bendei, administrator RCS, Alexandru Oprea, fost director general al RCS, și Dumitru Dragomir, fost șef al LPF. Totodată, și compania RCS a fost pusă sub urmărire penală în același dosar. Dosarul a pornit de la drepturile de difuzare TV pentru Liga I, pe care RCS le-a achiziționat în 2008, în consorțiu cu Antena Group.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.