Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA, pe urmele familiei Cocoş într-o nouă afacere

dorin cocos alin cocos

La fel ca alţi miliardari cu afaceri nu tocmai curate, Dorin Cocoş nu s-a sfiit să-şi implice fiul în diverse operaţiuni. După ancheta privind infuenţa ilegală a familiei Cocoş la ANRP, DNA verifică acum informaţiile privind afacerea „Galeriile Titan”.

Este vorba atât de către preluarea de către Alin Cocoş (foto: libertatea.ro) a celebrului magazin din cartierul bucureştean Titan, dar mai ales de modul în care s-au făcut plăţile către cei care au renovat clădirea. Potrivit National, plata către furnizori sau firmele care efectuau diverse lucrări se efectua cu banii jos, existând suspiciunea că sumele uriaşe achitate ar putea proveni inclusiv din şpăgile primite de tatăl acestuia, Dorin Cocoş.

În ciuda concurenţei acerbe, Alin Cocoş a reuşit să preia magazinul Titan şi să-l transforme într-un timp record într-un complex de lux. Investiţia, care s-ar ridica la 15 milioane de euro, poate fi justificată cu greu într-o asemenea zonă, motiv pentru care a ridicat numeroase suspiciuni în piaţă, cu privire la nevoia de a plasa bani într-o investiţie la vedere. Acesta este şi motivul pentru care procurorii au intrat pe fir.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.