Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doar fanii echipelor gazdă vor avea acces în tribune la meciurile din Austria

Partidele din prima ligă austriacă de fotbal se vor disputa doar cu suporteri ai echipelor gazdă în tribune atunci când va începe noul sezon competiţional intern, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Conform unei decizii a Bundesligii austriece, fanii echipelor oaspete nu vor avea acces în tribune la meciurile din campionat până la finele anului.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

''Emoţiile menţin fotbalul în viaţă, nu numai pe teren, ci şi în tribune. A fost deci o decizie dificilă aceea de a permite prezenţa doar a fanilor echipelor gazdă pe stadioane, nu şi a suporterilor echipelor oaspete, câtă vreme situaţia infectărilor cu Covid-19 nu descreşte'', a declarat preşedintele Bundesligii austriece, Christian Ebenbauer.

Astfel, cluburile mari din Austria, cum ar fi Rapid Viena, RB Salzburg sau Sturm Graz vor avea voie să aibă până la 10.000 de fani în tribune, bineînţeles mult mai puţini decât ar fi în mod normal capacitatea maximă.

Noul sezon fotbalistic din Austria va începe pe 11 septembrie, cu echipa WSG Tirol, ultima clasată la finele sezonului trecut şi care retrogradase, în continuare în prima ligă, în locul formaţiei SV Mattersburg, care şi-a anunţat joi falimentul şi s-a retras din competiţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.