Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doctorița prinsă că lua șpăgi la Ploiești a ajuns după gratii: pensiona ilegal, pe o cutie de bomboane

evz.ro
pensie pensii pensia

Medicul de la Spitalul Judeţean Ploieşti suspectat de luare de mită a fost arestat arestat preventiv, decizia fiind pronunţată, joi, de Tribunalul Argeş. Doctoriţa, angajată pe Secţia Medicală II, nu este la prima faptă de acest fel. Magistraţii Tribunalului Argeş au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a medicului de la Spitalul Judeţean Ploieşti suspectat de luare de mită, scrie News.ro.

Potrivit PiterŞtiri, este vorba despre o femeie, angajată pe Secţia Medicală II a unităţii medicale şi care nu se află la prima abatere de acest fel. În 2010, când lucra la Casa Judeţeană de Pensii Olt, a fost prinsă în flagrant când primea mită. După patru ani de procese, magistraţii de la Tribunalul Olt au decis să o condamne la trei ani de închisoare cu suspedare pentru că a primit diverse "cadouri": cafea, alcool, parfumuri, ţigări sau cutii de bomboane, pentru a pensiona sute de persoane.

Poliţiştii şi procurorii au făcut, miercuri, percheziţii la Spitalul Judeţean Piteşti, un medic fiind suspectat că a luat mită de la cel puţin 20 de pacienţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.