Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doctorul Fauci, vești bune pentru copii: 'L-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun. Este pregătit să plece'

CNBC
Anthony Fauci

Moş Crăciun este gata de treabă şi va putea aduce în siguranţă cadouri copiilor care au fost cuminţi, a dat asigurări imunologul Anthony Fauci,"domnul COVID-19" de la Casa Albă, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Moş împotriva noului coronavirus, transmite AFP, conform agerpres.ro.

Directorul Institutului naţional pentru alergii şi boli infecţioase şi personalitatea ştiinţifică a pandemiei cea mai cunoscută în acest moment în SUA, Anthony Fauci a declarat sâmbătă că l-a vaccinat personal pe Moşul cu barbă albă.

"M-am ocupat de asta pentru voi pentru că mi-era teamă că veţi fi nemulţumiţi", a spus el, răspunzând la întrebările copiilor îngrijoraţi dintr-o emisiune TV adresată familiilor care doreau să afle dacă Moş Crăciun va putea intra în siguranţă în casele americanilor pe 25 decembrie.

Un ministru belgian a publicat pe Twitter preţurile confidenţiale ale vaccinurilor anti-Covid plătite de Comisia Europeană/ VEZI LISTA


"Am făcut călătoria la Polul Nord, m-am dus acolo şi l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun. I-am măsurat nivelul de imunitate şi este pregătit să plece", le-a explicat copiilor Anthony Fauci.

"Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile ... n u aveţi de ce să vă temeţi", a asigurat el.

Vestea bună adusă de doctorul Fauci survine în contextul în care numeroase ţări din întreaga lume se confruntă cu o creştere a cazurilor de COVID-19. Dintre acestea se remarcă Marea Britanie şi Italia, ţări care au decis să înăsprească măsurile restrictive în perioada sărbătorilor de iarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.