Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doctorul Florian Neaga, cap de listă PSD la parlamentare, are coronavirus: 'Doar responsabilitatea individuală ne poate feri cu adevărat'

sportulsalajean.ro
Florian Neaga

Doctorul Florian Neaga de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, primul pe lista PSD Sălaj pentru Camera Deputaţilor, a fost confirmat recent cu virusul SARS-CoV-2.

Citește și: CTP, reacție la scrisoarea virală a lui Mircea Dinescu: Am obosit de atâta urâciune și mizerie umană

"Noul coronavirus nu m-a ocolit, dar ştiu că ne vom face bine împreună. Vă salut, cu gândul bun, şi vreau să mă adresez tuturor sălăjenilor, faţă de care simt că am o mare responsabilitate şi în noua mea postură de candidat la Camera Deputaţilor în alegerile din 6 decembrie. Eu am luat ca pe o datorie demersul de a-mi populariza candidatura, pentru ca cei care consideră că sunt o alternativă de dorit în politica sălăjeană să mă cunoască mai bine şi, dacă decid astfel, să mă şi voteze", scrie Florian Neaga, pe contul oficial de Facebook.

Doctorul face totodată un apel către sălăjeni să se protejeze pentru a nu se infecta cu acest virus.

"Virusul SARS-CoV-2 a dat însă buzna şi în viaţa mea, ca în cazul multor altora, din păcate. Îmi cer scuze pacienţilor programaţi în următoarele două săptămâni şi sper că vor înţelege că este o situaţie nedorită de nimeni. Îi rog pe toţi sălăjenii să se asigure cât mai mult posibil că se protejează eficient de acest virus foarte contagios. Pentru că orice măsuri ar impune autorităţile, doar responsabilitatea individuală ne poate feri cu adevărat de răspândirea virusului", afirmă Florian Neaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.