Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doctorul Menci s-a predat! Are de stat 8 ani în pușcărie

mencinicopschi1

El a declarat că este nevinovat. Imediat după aflarea sentinței, Mencinicopschi afirmase că decizia magistraților este "nedreaptă".

"Sincer, eu am avut mare încredere în acest tânăr complet de judecată, dar acum sunt absolut dezamăgit. Sunt convins că adevărul va ieși la suprafață mai devreme sau mai târziu, dar, cu siguranță, va ieși. Sigur că este o sentință nedreaptă. Însă sunt liniștit, sunt împăcat cu mine însumi, nu am ce să îmi reproșez, în continuare vă spun, cu toată demnitatea, onestitatea, sunt nevinovat", a declarat Mencinicopschi, la Antena 3.

El a susținut în continuare că privatizarea s-a făcut absolut legal, fiind una dintre privatizările "cele mai de succes", ca dovadă că Institutul de Cercetări Alimentare nu numai că există, dar este "performant, de talie europeană".

Director general și membru al AGA și, ulterior, al CA la ICA București, Mencinicopschi a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel București la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea ICA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.