Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Dacian Cioloș vrea să fie sigur că Donald Trump nu îi oprește mesajul și i-a trimis o scrisoare lui Joe Biden: Ce îi cere președintelui ales al SUA

Dacian Cioloș fes

După ce a aflat că administraţia Donald Trump îl împiedică pe Joe Biden să aibă acces la mesajele liderilor internaționali ajunse la Departamentul de Stat, Dacian Cioloș a vrut să se asigure că nu pățește la fel. De la înălțime și importanța funcției pe care o are în Parlamentul European, fostul premier al României i-a trimis o epistolă lui Biden.

Dacian Cioloș, președintele grupului Renew Europe din Parlamentul European, i-a transmis o scrisoare oficială lui Joe Biden, președintele ales al SUA, prin care îl felicită și își exprimă dorință de a lucra împreună în câteva teme importante.

Citește și: Dan Barna tună și fulgeră: ‘Vechile partide PSD, PNL şi UDMR au boicotat referendumul Fără Penali’

Dacian Cioloș a anunțat că i-a transmis președintelui ales al SUA, Joe Biden, o scrisoare oficială, în calitate de președinte al grupului Renew Europe din Parlamentul European, în care, pe lângă felicitări, își exprimă dorința de a lucra împreună pe câteva teme importante.

Europarlamentarul român a enumerat domeniile în care grupul parlamentar pe care îl reprezintă ar dori să colaboreze cu noul președinte american. Este vorba despre schimbările climatice, reformarea sistemului de comerț internațional și abordarea comună a amenințărilor de securitate.

Citește și: Alexandru Rafila: ‘Ministerul Sănătăţii are nevoie de o strategie mai clară şi o coordonare mai bună”

De asemenea, Cioloș și europarlamentarii Renew Europe vor ca împreună cu Joe Biden să promoveze democrația și statul de drept, să întărească legăturile economice și să combată iliberalismului și populismului.

Concluzia scrisorii trimise de Cioloș lui Biden este că europenii și americanii pot răspunde mult mai bine provocărilor vremurile dacă lucrează împreună.

Citește și: ‘A executat ordinul președintelui’ – Traian Băsescu, despre implicarea lui Florian Coldea în Irak, acolo unde fostul șef operativ SRI nu avea competență .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.