Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT DNA: UDREA, printre beneficiarii afacerii din dosarul Bica!

udrea

Numele presedintelui PMP Elena Udrea apare in dosarul Alinei Bica, potrivit unui document DNA. Udrea alaturi de fostul sot, Dorin Cocos si de fiul acestuia Alin Cocos ar fi printre beneficiarii afacerii incriminate de DNA.

Concret, omul de afaceri Gheorghe Stelian, alaturi de asociatii sau interpusii, cum ii numeste DNA, Valentin Visoiu, Andrici Adrian si Gheorghe Gabriel au obtinut fiecare actiuni la Fondul Proprietatea in valoare totala de 282.961.725 lei, datorita supraevaluarii terenului lor de catre comisia ANRP condusa de Alina Bica. Odata ce au obtinut banii aferenti actiunilor, o parte din acestia ar fi fost transferati familiei Cocos, inclusiv Elenei Udrea.

"Actiunile au fost tranzactionate, iar o parte din din bani au fost directionati catre membrii familiei Cocos (Cocos Dorin, Cocos Alin si Udrea Elena Gabriela)”. Pentru serviciile aduse cauzei, Alina Bica a primit, “fara a plati contravaloarea, o cota parte dintr-un teren situat la Snagov, in suprafata de 4425 de metri patrati, apartinind numitei Chiriac Olguta”, se arata in documentul DNA obtinut de Robert Turcescu si publicat pe blogul personal.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.