Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Document EXPLOZIV - Ordonanța de încetare a urmării penale în cazul lui Cristi Lazăr! Procurorul, accident în care a murit o persoană

Chris Terhes / Facebook
ordonanta cristi lazar up

Cristian Lazăr ar fi produs un accident de maşină, în decembrie 2001, pe când era procuror la Timişoara, în urma căruia a murit o grefieră, însă în momentul care a fost solicitat aviz pentru trimiterea în judecată, ministrul Justiţiei de atunci Cristian Diaconescu a refuzat, potrivit Antena 3.

Chris Terhes, președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției, a publicat luni seară pe Facebook Ordonanța de încetare a urmăririi penale în această cauză, care confirmă dezvăluirile Antenei 3.

Jurnalista Sorina Matei a distribuit documentul și are o reacție dură pe pagina de socializare: „Care Cristi Diaconescu, care Cristi Lazăr, care Augustin Lazăr.
Care de la oprirea anchetării unei ucideri din culpă pe motiv de fortuire, a ajuns sclavul de serviciu cu clasări fără număr numai una şi una, pe toţi cei care erau înalţi pe funcţie: Ponta, Maus Klaus plimbată prin toate dosarele, CIA, candidatură la DNA, Răvăşitoarea.
Pe CIA ar trebui să plătească din buzunar Cristi Lazăr şi aia care i-au dictat-o că au pierdut la CEDO, nu românii, nu bugetul public. Achetarea oprită a uciderii din culpă e o chestiune de conştiinţă şi pentru Cristi Diaconescu şi pentru Cristi Lazăr. Când te mândreşti cu ruşinea unor clasări, un rebut pentru orice procuror, şi acelea dictate, şi faci din asta industrie proprie, ţi-o lipeşti ţanţos şi falnic de frunte, o faci chipiu de mărgăritar, ce conştiinţă să ai?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.