Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT- Lukoil, sponsor în campania prezidențială pentru Traian Băsescu

Președintele Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa rușilor de la Lukoil. Se pare că Băsescu a uitat sprijinul pe care compania Lukoil i l-a acordat în cadrul alegerilor prezidențiale din 2009.

Potrivit informaţiilor din Monitorul Oficial, referitoare la sumele cu care au fost finanţate partidele politice, cel mai generos sponsor al PDL ar fi fost Lukoil. Pe 19.11.2009, rușii ar fi virat în conturile democrat-liberalilor două tranșe de bani: prima - de 143.250 de lei, a doua - de 286.500 de lei, informează Antena 3.

"In campania prezidentiala din 2009 facuta de PDL pentru Traian Basescu, firma ruseasca Lukoil, acuzata azi de evaziune fiscala si spalare de bani, a sponsorizat cu 100.000 de euro campania PDL-Basescu. Si atunci tot pe pierdere era si tot evaziune facea. Asta inseamna ca Basescu a folosit bani negri de la rusi? Daca tot e anti-rus de fatada si stie (ca si noi) ca Lukoil face mizerii in Romania, de ce le-a folosit banii? De ce el – marele justitiar – nu a returnat suma cu o declaratie la fel de nervoasa ca cea de azi? Pentru ca banii sunt buni, dupa care-i tragi sponsorului un sut in dos? Tipic Basescu !

Au fost buni banii Moscovei pentru realegerea lui Basescu in 2009, cand spunea ca “Geoana duce tara la rusi”?!

PS : Marele antirus cu sponsorizari de la Moscova era cumva membru in guvern cand rafinaria Petrotel a fost data rusilor de la Lukoil? A fost deci de acord cu aceasta privatizare dubioasa, stia de ani de zile ca rusii fac evaziune, le-a luat banii in campania electorala si a tacut 10 ani. Acum cind procurorii fac o ancheta, sare si el sa se pozitioneze (cat mai prefacut) in speranta manipularii unor niznai care mai cred in vrajeala cu antirusismul sau de bodega. Haida de!", a scris Radu Tudor pe blogul său, după declarația lui Traian Băsescu despre Lukoil.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.