Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Medicii încep să vaccineze mai multe persoane: Aproape 50.000 de vaccinuri administrate, peste 90 de reacții adverse

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat joi că, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate în România 47.353 de persoane și au fost raportate 93 reacții adverse.

DOCUMENTUL poate fi citit AICI

Dintre persoanele vaccinate în ultimele 24 de ore, 38.459 au primit prima doză, iar restul doza a doua. 31.226 de persoane au primit vaccinul Pfizzer, 8.362 Moderna, iar 7.765 vaccinul AstraZeneca.

De la începutul campaniei de vaccinare, au fost imunizate 1.111.910 de persoane. 475.856 dintre acestea au primit doar prima doză, iar restul ambele doze.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 93 de reacții adverse, din care 6 de tip local și 87 de tip general. 27 dintre acestea au apărut la persoane imunizate cu vaccin Pfizer, două la cei vaccinați cu Moderna, iar 64 la cei imunizați cu AstraZeneca.

De la începutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, au fost raportate 5.921 de reacții adverse.

CNCAV precizează că 12 reacții adverse sunt în curs de investigare.

Citește și: Nicușor Dan dezvăluie care este starea relației cu PNL și USR PLUS: ‘În măsura în care îmi vor solicita întâlniri unu la unu vorbesc, pentru că întâlniri periodice avem la două săptămâni cu toți primarii’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.