Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Documentarul bazat pe viaţa cântăreţei canadiene Alanis Morissette stârneşte controverse la prezentarea sa la TIFF 2021

vulture.com
TIFF

Prezentarea la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto (TIFF) a documentarului "Jagged", bazat pe viaţa cântăreţei canadiene Alanis Morissette, a suscitat marţi controverse, atât prin conţinutul său cât şi prin reacţia protagonistei care s-a dezis de el, relatează EFE.

Documentarul, produs de HBO şi pentru care Morissette a acordat numeroase ore de interviuri, prezintă ascensiunea artistei născută la Ottawa acum 47 de ani, de la apariţia sa în lumea muzicii la sfârşitul anilor 1980 şi până publicarea în 1995, a albumului "Jagged Little Pill", care a propulsat-o la faimă.

Însă, în pofida colaborării sale la acest documentar, artista şi-a exprimat nemulţumirea faţă de produsul final şi a refuzat să vină la Toronto pentru a participa la prezentarea acestui film care va fi difuzat de HBO pe 19 noiembrie.

Într-un comunicat difuzat de agentul său, Morissette a spus că a acceptat să participe la documentarul regizat de Alison Klayman, deoarece a crezut că filmul va marca 25 de ani de la lansarea albumului "Jagged Little Pill" şi a insinuat că realizatoarea a profitat de ingenuitatea ei, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit lui Morissette, Klayman şi echipa ei de producţie au înşelat-o, dându-i "un sentiment fals de încredere", precizând însă că "intenţia sa obscenă a fost evidentă" atunci când a vizionat pentru prima oară documentarul. Artista a ţinut să sublinieze că "nu aceasta era povestea pe care a convenit să fie prezentată".

Producţia include afirmaţia că Morissette ar fi fost violată de mai mulţi bărbaţi când avea 15 ani, fără să dea alte detalii, şi că nimeni nu a dorit de atunci să o mai ajute. Alanis Morissette dezvăluise deja în trecut că a fost victima unor abuzuri sexuale şi că nu-i este teamă să vorbească despre acest lucru.

În comunicatul difuzat de agentul său, ea o acuză acum pe Klayman că a intervievat-o într-un moment de maximă vulnerabilitate, când se afla în plină depresie după naşterea celui de-al treilea copil al său.

Artista a precizat că regretă că s-a deschis în faţa unei persoane care nu i-a meritat încrederea şi că documentarul "prezintă implicaţii şi fapte care pur şi simplu nu sunt adevărate"

"Nu voi sprijini viziunea reductivă a altei persoane despre propria mea poveste care include mult mai multe nuanţe decât a fost ea capabilă să le înţeleagă, sau să le prezinte", a precizat cantautoarea canadiană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.