Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Documentarul 'Beastie Boys Story' va fi prezentat, în premieră, în România, la Flight Film Festival

mediafax.ro
film

Documentarul "Beastie Boys Story" în regia lui Spike Jonze va fi prezentat, în premieră, pe marele ecran din România, pe 1 septembrie, la Flight Film Festival, la D'Arc din Timişoara, informează un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

Proiecţia filmului va fi precedată de o discuţie pe tema actului muzical ca atitudine şi manifest cu Mimo Obradov, Goran Mrakic, Florin Unguraş (U.F.O.), moderată de Mirela Iacob. Discuţia va începe la ora 19,30, iar filmul va rula de la 20,30, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

Documentarul este conceput ca un stand-up pe subiectul propriilor aventuri muzicale. Practic, Mike Diamond şi Adam Horowitz deapănă amintiri şi povestesc despre fascinanta scenă muzicală newyorkeză a deceniului opt şi modul în care o trupă, care ar fi vrut să fie punk, s-a trezit sedusă de rap şi hip-hop şi de posibilităţile pe care tehnologiile noi de atunci le ofereau.

Lansarea filmului în cinematografe a fost programată pe 3 aprilie, însă a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19.

Trupa Beastie Boys a fost creată în New York în 1981 de un grup de copii provenind din familii din clasa de mijloc, ca răspuns la scena muzicală eclectică din acea perioadă. Beastie Boys a evoluat până în 1983 dintr-un cvartet hard-core punk într-un trio rap/hip-hop. Îmbinând teme muzicale hard rock cu parodii, tinerii au pus cap la cap albumul Licensed III în '86, care, cu hit-ul "(You Gotta) Fight for Your Right (to Party)" a confirmat afinităţile stilistice şi emoţionale pe care unii critici le-au găsit între hard rock şi rap. Au urmat o serie de hit-uri, printre care "Hey Ladies", "Sabotage", care a rulat constant pe MTV având un videoclip regizat tot de Spike Jonze, sau "Intergalactic".

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

Ediţia din 2020 a Flight Film Festival, care va avea loc în perioada 28 august - 6 septembrie, este gândită ca o călătorie cu mai multe escale - Bastionul Theresia, Gradina de Vară a Filarmonicii Banatul, D'arc pe mal, Piaţa Sf. Gheorghe, Iulius Town, destinaţia finală fiind Aerodromul Cioca.

Printre artiştii care vor urca pe scena de la aerodrom Cioca se numără Carla's Dreams, Irina Rimes, Roxen, Grimus, Toulouse Lautrec, Shiver, K-lu, Phaser, R.U.A, Persona, Allover, Kings are overrated, Dragoş Moldovan, Amalia Gaiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.