Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Documentarul 'I Am Patrick Swayze' a devenit cea mai urmărită producție din serie pentru Paramount

Paramount Pictures

Documentarul ”I Am Patrick Swayze” a devenit cea mai urmărită producție a seriei ”I Am” în rețeaua Paramount, primind cele mai mari calificative din partea publicului, anunță platforma Deadline, potrivit Mediafax.

Documentarul lansat duminică de Paramount Network, ”I Am Patrick Swayze” a depășit cifrele de audiență obișnuite pentru serie, nu mai puțin de 2 milioane de utilizatori înregistrându-se pentru a urmări povestea regretatului actor.

Cifra este aproape dublă față de audiențele obișnuite ale seriei ”I Am”, care aduna în medie 1,1 milioane de spectatori.

Clipul de prezentare al peliculei arată astfel: https://youtu.be/dFb2PxB_MwM

”I Am Patrick Swayze” este un omagiu adus vedetei care a murit în 2009, la 57 de ani. Documentarul urmărește viața și cariera actorului incluzând povești inedite și interviuri exclusive dar și filmări de familie și fotografii prezentate în premieră.

Citește și: Documentarele 'Regele care l-a păcălit pe Hitler' şi 'Maria, Inima României' vor fi difuzate de History - VIDEO

Pelicula include interviuri cu soția lui Swayze, Lisa Niemi, și cu fratele acestuia, Don Swayze. Filmul redă și interviuri cu vedetele care i-au fost alături pe ecran în cele mai cunoscute pelicule din carieră, Sam Elliott (Road House), Jennifer Grey (Dirty Dancing), C. Thomas Howell (The Outsiders), Rob Lowe (The Outsiders), Kelly Lynch (Road House), Demi Moore (Ghost), Lori Petty (Point Break) și Marshall R. Teague (Road House).

Patrick Swayze, devenit celebru cu rolul instructorului de dans din filmul "Dirty Dancing", a murit pe 14 septembrie 2009, după o lungă luptă cu un cancer la pancreas, la vârsta de 57 de ani. Swayze, actor şi dansator, care şi-a consolidat statutul de sex simbol apărând alături de Demi Moore în comedia romantică "Fantoma mea iubită/ Ghost", lansată în 1990, a murit în locuinţa din ferma sa din New Mexico.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995), şi are o stea pe Walk of Fame la Hollywood.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.