Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Documentul care îl demască pe Bolojan: În timp ce îi dă sfaturi lui Clotilde Armand, baronul bihorean 'renegociază' încurajând monopolul

News.ro
Ilie Bolojan

Adrian Vigheciu, consilier general PSD, îi acuză pe Clotilde Armand și Ilie Bolojan de manipulare în ceea ce privește subiectul contractului de salubrizare din Sectorul 1. El prezintă mai multe documente care vin în sprijinul afirmațiilor sale și care demonstrează „manipulările” lansate în presă de primarul Sectorului 1.

"Despre ipocrizie și manipulare în problema gunoiului din Sectorul 1

Astăzi a fost gălăgie mare prin bula useristă. S-a cântat, s-a dansat și s-a chiuit ca la o mare victorie. Totul a plecat de la băgarea în seamă a Eminenței de la Oradea, domnul Ilie Bolojan, fost primar acolo și actual președinte al CJ Bihor. El a spus, pe scurt, că problema cu gunoiul din Sectorul 1 se poate rezolva fie prin rezilierea contractului, fie prin renegocierea lui. Și atât i-a trebuit madamei Clotilde și susținătorilor ei, care au început să ne fluture triumfător cu declarațiile Eminenței de la Bihor pe la nas.

Doar că, nu știu cum să vă spun, dar Oradea nu e nicidecum un exemplu în această privință, iar dacă ați picat în plasa lor, îmi pare rău pentru voi. Să le luăm pe rând.

(1) Doamna primar de la S1 spune că la Oradea gunoiul costă de peste 8 ori mai puțin decât în ograda domniei sale. Hai să facem un calcul simplu: în S1, taxa pe gunoi este ZERO. La Oradea, este (cel puțin!) 18 lei pe cap de locuitor (vom vedea imediat de ce „cel puțin” ;) ). Asta înseamnă că societatea RER Vest încasează, anual, undeva la 10-12 milioane de euro de la locuitorii orașului Oradea. De aici deducem că, ați ghicit, doamna primar manipulează.

(2) Comparând situațiile de la București și de la Oradea, doamna primar de la S1 se plânge și se văicărește de mama focului că „Romprest are un comportament monopolist”. Ce a uitat domnia sa să ne spună este că acolo, sub nasul și privirea ascuțită a Eminenței Bolojan, locuitorii care nu au contract cu RER Vest plătesc mai mult decât ceilalți (27 lei față de 18 lei). Cu alte cuvinte, că la Oradea se încurajează monopolul prin practicarea diferențiată a tarifelor! Ce înseamnă asta, doamnă primar? Că mințiți poporul cu televizorul? Da, fix asta înseamnă.

(3) Domnul Ilie Bolojan ne învață de la distanță să ne renegociem contractele din S1 și ne face morală publică, de ne e mai mare rușinea. Dar ia să vedem cum a renegociat Primăria Oradea tarifele de salubrizare chiar la începutul acestui an (aveți în comentarii ceva frumos). Sau poate domnul Bolojan chiar la asta se referea și a vrut să transmită un mesaj subliminal…? Nicușor, ai prins-o p-asta? Aport!

Hm? Ce ziceți? Ați plecat după fentă, precum bula useristo-liberală? Așa mă gândeam și eu. Mulțumim, doamna primar Clotilde! Mulțumim, Eminență Bolojan! Ne-ați demonstrat încă o dată de ce nu vă veți depăți niciodată condiția de avatare ale adevăraților băieți deștepți", scrie consilierul general Adrian Vigheciu.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.