Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dodon, AMENINȚAT cu SABIA de Ghimpu: 'Dacă nu-ți va sta capul unde-ți stau picioarele...' - VIDEO

www.unimedia.info
Mihai Ghimpu sabie

Imagini incendiare în Republica Moldova! Igor Dodon l-a scos din sărite pe Mihai Ghimpu, iar liderul Partidului Liberal a recurs la un gest nemaiîntâlnit. Ghimpu îl avertizează pe președintele ales, Igor Dodon, să nu se atingă de piatra comemorativă din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, înstalată în memoria victimelor ocupației sovietice și regimului totalitar comunist.

Cu sabia în mână, Ghimpu a ținut să-i transmită lui Dodon că își poate apăra țara și monumentul. „Noi ne putem putem apăra țara și piatră. Și dacă nu-ți va sta capul unde-ți stau picioarele, la sigur vei pupa această sabie”, a declarat Mihai Ghimpu.

„Dodon a zis că va sfărâma piatra instalată în centrul capitalei, în urma decretului meu. Eu nu vreau să zic că voi proceda așa cum proceda Ștefan cel Mare cu trădătorii neamului, „că-i va sta sta capul acolo unde-i stau picioarele”. Eu îi arăt această sabie lui Dodon și vreau să-i transmit că noi putem apăra țara și piatră. „Și dacă nu-ți va sta capul unde-ți stau picioarele, la sigur vei pupa această sabie. Lasă piatra în pace””, a declarat Mihai Ghimpu.

Citește și: SOMN la nivel înalt în Rusia: Premierul Medvedev, surprins DORMIND - FOTO

Totodată, Ghimpu a ținut să precizeze că îi este rușine cu astfel de concetățeni ca Igor Dodon.

„Această piatră nu este a lui Mihai Ghimpu, ci a celor care au suferit. E mai puternică decât tantul vostru. Îmi este rușine că am un concetățean ca Dodon”, a adăugat Ghimpu.

UNIMEDIA amintește că, anterior, președintele ales al RM, Igor Dodon, a declarat că va face totul, pentru ca piatra comemorativă instalată în Piața Marii Adunări Naționale să fie demontată.

„Toți cunosc că această piatră a fost instalată cu încălcarea legislației, nu a fost o decizie în acest sens a Consiliului Municipal. Noi în repetate rînduri am solicitat demontarea acesteia. Eu cred, că în scurt timp această piatră va fi scoasă și vom face pietriș din ea”, a menționat Igor Dodon, conform Unimedia.info.

Igor Dodon nu a comentat deocamdată declarațiile liderului PL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.