Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dodon dezvăluie că la Chișinău se pregătește o mișcare explozivă: Ce urmărește Parlamentul, în urma scandalului cu Rusia! 'E inacceptabil'

facebook
dodon

Igor Dodon a tras un semnal puternic de alarmă! Președintele Republicii Moldova spune că un grup de deputaţi moldoveni cu vederi radicale din coaliţia proeuropeană de guvernământ ar discuta ieşirea Republicii Moldova din Comunitatea Statelor Independente (CSI), informează Radio Chişinău, citând agenţia de ştiri Tass.

"Am aflat că în coaliţia proeuropeană de guvernământ sunt deputaţi care vor să folosească escaladarea relaţiilor cu Rusia pentru a ridica problema ieşirii noastre din CSI. Consider că este inacceptabil, pentru că un asemenea pas va lovi, în primul rând, în interesele poporului moldovenesc. Noi vom face totul ca să nu admitem aşa ceva", a declarat Dodon, după întâlnirea pe care a avut-o sâmbătă cu un grup de jurnalişti din Federaţia Rusă, Germania şi Azerbaidjan.

Citește și: Imagini incendiare la Vatican: O activistă FEMEN dezbrăcată a încercat să fure statuia lui Iisus din Piața Sfântul Petru din Roma - FOTO

Dodon a mai spus că urmează să vorbească cu premierul Pavel Filip şi preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, care reprezintă coaliţia guvernamentală, despre perspectiva relaţiilor moldo-ruse în 2018.

"Ambiţiile politicienilor nu ar trebui să producă suferinţă oamenilor obişnuiţi", a mai afirmat Dodon, conform Mediafax.

Nici conducerea Parlamentului, nici alţi reprezentanţi ai coaliţiei nu au comentat deocamdată afirmaţiile preşedintelui Republicii Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.