Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dodon, făcut 'PRAF' de un primar, la o tăiere de panglică: 'E reprezentantul lui Putin. Face totul pentru a-și mulțumi stăpânul' - VIDEO

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Igor Dodon

"Liderul de la Chişinău nu este autonom şi nici nu respectă statutul oficial pe care îl are", a spus unul dintre edilii moldoveni care militează pentru unirea Republicii Moldova cu România. Zilele trecute, la o ceremonie oficială, primarul Vitalie Şalari l-a criticat dur pe Igor Dodon în cadrul unui eveniment oficial la care au participat amândoi.

"Niciodată această Basarabie, transformată în Republica Moldova, nu a avut un președinte atât de slugarnic și de supus Moscovei. Pur și simplu, Igor Dodon, nu este președintele Republicii Moldova, ci reprezentantul lui Putin într-un teritoriu unde face totul pentru a-și mulțumi stăpânul", declară primarul comunei Băcioi, Vitalie Şalari, într-un interviu acordat site-ului jurnaliştii.ro.

Fost membru al Partidului Liberal, primarul Vitalie Şalari a părăsit formaţiunea lui Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă, înscriindu-se recent în Partidul Unităţii Naţionale. Formaţiunea militează pentru unirea cu România, a fost fondată de fostul ministru al Apărării de peste Prut, Anatol Şalaru, şi îl are ca preşedinte de onoare pe Traian Băsescu.

Citește și: Investiţie COLOSALĂ în România: Ce va construi un GIGANT autohton împreună cu o companie din Spania

Zilele trecute, la o ceremonie de inaugurare a unui teren de sport încă nefinalizat, primarul comunei Băcioi, Vitalie Şalari, l-a ironizat pe preşedintele Republicii Moldova, prezent la eveniment.

"Aș vrea să mulțumesc domnului președinte Igor Dodon pentru că se află astăzi printre noi la inaugurarea acestui stadion, ce-i drept, încă nefinalizat. Spre deosebire de conducerea statului german care nu a binevoit să-l primească ( pe Igor Dodon – n.red), noi, băcioenii, îl primim cu gândul că, după Moscova, Băcioiul este unul dintre puținele locuri pe care Igor Dodon le poate vizita fără a fi refuzat. Domnule Dodon, știu câ în urmă cu câteva zile localitatea dvs. Sadova a semnat Declarația simbolică de Unire cu România. Dacă nu ați reușit să semnați Declarația de Unire la Sadova, vă rugăm foarte mult să semnați la Băcioi această Declarație care vine să confirme apartenența noastră la neamul românesc".

Replica liderului de la Chişinău? "Primarul de la Băcioi e cam dus cu pluta, dar eu am spus, oameni buni, eu n-o fac pentru primar o fac pentru oamenii din sat și o fac pentru copii", a spus Igor Dodon, potrivit timpul.md.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.