Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi actori din 'Game of Thrones', în distribuția unui film cu vampiri

Tech Times
game of thrones

Actorii Jason Momoa şi Peter Dinklage, care au jucat împreună în serialul „Game of Thrones”, se află în negocieri pentru roluri în filmul cu vampiri „Good Bad & Undead”, pregătit de Legendary.

Pe lângă partea de interpretare, cei doi discută şi eventualitatea de a produce filmul, scrie Variety, potrivit news.ro.

Citește și: SUA, lovitură pentru China: 'Nu putem permite ca ameninţări străine să prindă rădăcini la bursele noastre'. Ce proiect de lege a aprobat Senatul

Dinklage va fi Van Helsing, ultimul dintr-o serie de vânători de vampiri. El are o relaţie tensionată cu personajul interpretat de Momoa, care a jurat să nu mai ucidă vreodată. Împreună, ei prezintă o escrocherie din oraş în oraş, Van Helsing pretinzând că îl distruge pe vampir pentru bani, dar ajung să fie fugari după ce o recompensă uriaşă este oferită pentru vampir.

Studioul a anunţat miercuri că Max Barbakow („Palm Springs”) va regiza filmul bazat pe ideea originală a lui Mark Swift şi Damian Shannon.

Legendary a spus despre film că este un „«Midnight Run» în lumea lui Bram Stoker”.

Citește și: PARADOX. Secretat de stat în Ministerul Sănătăţii: În plină pandemie, în România au murit mai puţini oameni decât în anii precedenţi

Cel mai recent film al lui Barbakow, „Palm Springs”, a stabilit un record pentru cel mai bine vândut film din istoria Sundance, el fiind cumpărat de Neon şi Hulu la ediţia de anul acesta a festivalului pentru 17,5 milioane de dolari. Regizorul a mai semnat „The Duke” şi „Mommy, I’m a Bastard”.

Dinklage a jucat în „Game of Thrones” (HBO), rol care i-a adus 4 premii Emmy, dar şi în „My Dinner With Hervé”, „Avengers: Infinity War” şi „X-Men: Days of Future Past”.

Momoa, după filme ca „Justice League” şi „Aquaman”, va putea fi văzut în „Dune”, programat să fie lansat anul acesta, şi recent a încheiat producţia pentru „Sweet Girl” (Netflix).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.