Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi adolescenţi au fost arestaţi preventiv după ce l-au tâlhărit pe cel care le livra pizza

pizza boy

Doi adolescenţi de 16 şi 17 ani, din comuna Bocşa, au fost arestaţi preventiv, duminică, după ce vineri l-au agresat şi tâlhărit, lăsându-l fără telefon şi portofel, pe un bărbat de 48 de ani care le livra pizza.

"La data de 10 iulie, ora 23.05, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat din judeţul Sălaj, despre faptul că, la aceeaşi dată, ora 22.15, un angajat al său, în vârstă de 48 de ani, a efectuat o livrare la comandă - două pizza şi suc cu maşina societăţii, în localitatea Borla, în apropierea Gării CFR. Ajuns la destinaţie, la maşină au venit cele două persoane care au comandat mâncarea, iar în momentul în care le-a solicitat să achite contravaloarea comenzii, una dintre acestea l-a lovit pumnul în zona feţei, după care l-au deposedat de telefonul mobil, cheia de la autoturismul personal şi de portofel în care avea suma de 90 de lei şi mai multe carduri. După comiterea faptei au luat cele două pizza şi au plecat", se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Agriculturii anunță jalea: Avem un deficit pentru produsele agro-alimentare de 2,5 miliarde de euro cu UE

Verificările efectuate de poliţişti au dus sâmbătă la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi adolescenţi de 16, respectiv 17 ani. Din prejudiciul cauzat a fost recuperate telefonul mobil, cheia maşinii, portofelul şi cardurile.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au deschis în acest caz dosar penal privind infracţiunea de tâlhărie calificată.

Citește și: Bacşiş fabulos la un restaurant! Personalul a început să plângă: 'A fost extrem de emoţionant. A fost o perioadă foarte dificilă pentru noi'

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cei doi au fost reţinuţi, iar duminică au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.