Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi adolescenți din Vrancea au fost reţinuţi pentru tentativă la tâlhărie

Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani au fost reţinuţi de Poliţia municipiului Focşani pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea a două tentative de tâlhărie pe raza oraşului, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Urmare a cercetărilor în două dosare penale care privesc săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de tâlhărie, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Focşani au identificat doi minori, de 14 şi 17 ani, bănuiţi de comiterea faptelor. În fapt, la data de 25 august, în jurul orei 19,05, cei doi ar fi încercat să sustragă un portmoneu dintr-un autoturism, fiind surprinşi de o persoană din interiorul acestuia, pe care ar fi lovit-o peste braţ. Totodată, cei doi sunt bănuiţi că, la data de 7 septembrie, în jurul orei 16,20, ar fi încercat să deposedeze de bani, prin folosirea violenţei, doi tineri care se deplasau pe o stradă din municipiul Focşani", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în urma administrării probatoriului în cauză, adolescenţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Cei doi minori urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.